top of page

International Marketing Week 2023

Uppdaterat: 4 jan.

Vill Du jobba med ett riktigt case för Mercedes Benz i en internationell miljö? Då är detta en unik möjlighet för Dig! Du får fantastiska meriter, vänner för livet och dessutom 3 ECTS!

International Marketing Week Varje år hålls en case-vecka på Reinhold Würth University i Künzelsau, Tyskland. Där erbjuds studenter från flera universitet i Europa att arbeta tillsammans i grupper för att kunna presentera ett marknadsföringsprojekt för Mercedes-Benz. Handelshögskolan vid Örebro universitet erbjuder fem studenter möjligheten att åka till International Marketing Week 2023 som hålls i Künzelsau, Tyskland den 26 till 31 mars. 2-3 lärare från Handelshögskolan följer med. Under veckan genomförs också flera sociala aktiviteter och du får möjlighet att knyta kontakter med studenter från runtom i Europa. För mer information se detta dokument. Blended Intensive Program (BIP) International Marketing Week 2023 i Künzelsau kommer i år att organiseras som ett Erasmus Blended Intensive Program (BIP). Ett onlineinslag kommer därför att hållas före marknadsföringsveckan. Innehållet i detta onlineinslag kommer att vara introduktion till veckans ämne, diskussion om uppgiften och några "Lära-känna-varann-aktiviteter". Deltagarna kommer att få arbeta med:

 • en kort individuell uppgift före veckan

 • ett gruppprojektet under veckan

 • en kort individuell reflektionsvideo efter veckan

Efter avslutad vecka kommer studenterna att erhålla 3 ECTS. Stipendium Handelshögskolan vid Örebro universitet betalar ut ett stipendium till de utvalda studenterna som omfattar 70 euro/dag. Du kan få stipendium för ytterligare en extra dag innan och efter BIP:en för att kunna resa dit/hem. Deltar du i en BIP som är 5 dagar vid värduniversitetet erhåller du alltså 490€ i stipendium. Det är ett krav att man är student vid Örebro universitet. Internationella kontoret (IK) skickar de dokument som du behöver för stipendiet till utvalda studenter. Innan mobiliteten

 • Learning Agreement (du tillsammans med din studievägledare på ORU+ mottagande universitet)

 • Grant Agreement (du tillsammans med IK)

 • Utbetalningen av stipendiet sker efter att signerat Grant Agreement skickats in till Internationella kontoret

Efter mobiliteten

 • Certificate of Attendance (student)

 • EU Survey (student)

 • Tillgodoräknande (student tillsammans med din studievägledare på ORU) enligt överenskommelsen i Learning Agreement

Varför ska jag åka på det här? Detta är en unik möjlighet att få en praktisk internationell erfarenhet som kan vara avgörande för din framtida karriär. Studenter som åkt tidigare år har haft följande att säga om International Marketing Week: ”Fantastisk, lärorik och enormt givande.” ”Det var en vecka präglad av lika delar nöje och allvar som jag tycker fler bör ta chansen att åka på!” ”Jag tycker veckan var helt fantastisk! Det var en perfekt balans mellan att jobba med ett utmanande case och samtidigt socialisera i diverse sociala aktiviteter.” "Det var en väldigt lärorik upplevelse där man fick knyta kontakter och utbyta erfarenheter. Caset hade ett intressant ämne och det var roligt att ta sig anta utmaningen tillsammans med andra studenter från olika länder!" Jag vill delta, hur gör jag? Ansök till International Marketing Week genom att skicka ett mail med:

 • Personligt brev (max 1 sida) där du motiverar varför du vill deltaga

 • CV

 • Kontaktuppgifter (personnummer, telefon etc.)

Till hh@oru.se senast den 16 januari 2023.


https://www.oru.se/hh/imw

14 visningar
bottom of page