För studenter

Graduateland

Årets upplaga av Nätverksdagen kombineras med ett digitalt komplement av Graduateland. Här erbjuds en digitalplattform för studenter och utställare att innan mässan kunna se vilka som medverkar. Ni som studenter kan se vilka företag som ställer ut, vilka jobb som finns tillgängliga och vilka företag som erbjuder kontaktsamtal. Företagen kan i sin tur se er profil som innehåller ett CV, utbildning mm. Information om registrering finns på Sesams Facebook sida.

 

Vad är målet med mässan?

Bestäm dig för vad du är ute efter och förbered frågor. Detta öppnar upp möjligheten för att du får ut det som är viktigt för dig i samtalet. Letar du efter ett företag att göra din praktik på, skriva ditt examensarbete på eller kanske jobb till efter examen? Oavsett vad, så är Nätverksdagen ett perfekt tillfälle att knyta värdefulla kontakter med näringslivet.

Uppdatera din LinkedIn

Många företag sköter idag delar av sin rekrytering via LinkedIn, se därför till att din LinkedIn profil är lika uppdaterad som ditt CV. Får du bra kontakt med en företagsrepresentant är LinkedIn perfekt för att hålla kontakten och bygga upp ditt nätverk.