top of page
51744779865_7d8943c6a5_o.jpg

Jobba på kåren

När du engagerar dig på kårhuset bidrar du till att både huset och studentlivet vid Örebro universitet håller sig levande under tiden som du själv får en kul studietid!

Alla kårmedlemmar kan pröva på ett pass och få en fribiljett som tack! Med denna fribiljett kan du ta med en kompis och ni kan komma in gratis och få köföreträde på alla ordinarie event på kårhuset!

Att jobba på kåren ger förmåner som:

Förutom detta får du alltid mat, obegränsat med läsk samt en Redbull under ditt pass!

Som medlem i studentteam får du tillgång till det exklusiva personalkortet (en symbol som läggs till på ditt Hitract-konto) som ger dig tillgång till dina förmåner! Utöver detta kommer du som engagerad i kårhuset få uppleva många stunder av glädje, nya vänner, arbetslivserfarenheter, utbildningar och sist men inte minst får du uppleva ett riktigt studentliv!

51743065722_412509035e_o.jpg

Intressant? Sök till ett studentteam

eller provjobba!

Hur ser ett pass ut?

1

Kontakta teamansvarig

Oavsett om du enbart ska testa ett pass eller jobba med ditt studentteam behöver du välja ett pass och bli uppskriven på schemat!

När du ska pröva ett pass mailar du till kårhusets teamansvarig på teams@orebrokarhus.se för att boka in dig! Är du med i ett team skriver du till din teamledare.

2

På plats

Personalentrén hittar du på baksidan av huset. Vilken tid du börjar beror på vilket pass du valt.


Genomgång startar vid utsatt tid så kom gärna 10 min innan!

Alla på kårhuset får arbetskläder som vi tillhandahåller. Kårhuset älskar overaller! Ta gärna med dig din ovve om du har en och jobba i den (ej i köket) och representera din kårsektion!

3

Välj arbetsroll

När du bytt om till arbetskläder ger kårhusets ansvariga dig en genomgång för kvällen. Här delas arbetsroller ut och du får önska den roll du vill ha under kvällen vilket du får i mån av plats. Oavsett vart du hamnar kommer de visa dig hur du jobbar där, oberoende av tidigare erfarenhet.

Du kan välja mellan: entré, garderob (ej under torsdagspub), bartender, roddare och diskplockare. 

4

Förberedelser

När du fått din arbetsroll är det dags att förbereda! Du samlas vid ditt område med de som ska jobba tillsammans med dig under kvällen. Är det första gången du jobbar får du en snabb genomgång på hur man gör på just den stationen. På alla stationer finns det rutiner för uppstart, allt som står där behöver vara gjort innan öppning.

5

Öppning

Allt är redo och dina medstudenter anländer för att festa! Exakt hur ett pass ser ut kan variera men det du kan vänta dig är en givande och rolig tid tillsammans med övrig personal!

6

Stängning

Efter verksamheten behövs det städa. På varje station finns städrutiner som förklarar vad som ska göras och vart städmateriel finns. Man kommer hem när alla stationer är färdigstädade. Kårhuset har ett samarbete med ett taxibolag så du som bor långt bort behöver inte vara orolig för att cykla eller gå hem sent på natten! 

bottom of page