Dessa jobb erbjuder våra samarbetspartners just nu!

Exsitec

exsitec_hero.png

Vill du kickstarta din konsultkarriär i ett växande och familjärt bolag? För tionde året i rad driver Exsitec traineeprogram och nytt för i år är vår nordiska satsning!

Under 2021 förvärvade Exsitec ett antal bolag och idag är vi verksamma i både Sverige, Danmark och Norge. Detta möjliggör att vi numera erbjuder ett nordiskt traineeprogram med samarbete över gränserna. Exsitecs traineeprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik konsult. Under sex månader blandas teori med praktik inom våra tre områden. Du får en gedigen grund inom alla områden, samt väljer ett där du djupdyker och specialiserar dig!

För mer info: https://karriar.exsitec.se/jobs/1298514-exsitecs-traineeprogram-2022

Ansökan till Centigos Konsultprogram har nu öppnat!

Är du en driven och ambitiös person som skulle trivas i en nätverksorganisation utan chefer eller formella hierarkier? Vi erbjuder dig en miljö där du kommer att bli utmanad och får vara med och påverka både din och Centigos utveckling.

 

  • Du är också:

  • ✔️ Entreprenöriell

  • ✔️ Ambitionsdriven

  • ✔️ Professionell

 

Från och med idag är det möjligt att söka till Centigos Konsultprogram med start hösten 2022 och våren 2023. Vi söker dig som tar examen från högskola/universitet under 2022/2023 och vill jobba på Sveriges största svenskbaserade managementkonsultföretag. 

För mer info: https://www.centigo.se/nyexad

Centigo

centigo_banner.png
centigo2.png

RSM Stockholm

RSM_banner.png
rsm2.png

Nu söker RSM i Stockholm revisorsassistenter med start under hösten 2022!

Tänker du långsiktigt? Vill du vara med och driva och utveckla företaget framåt? Då är du rätt person för oss. Du kommer att arbeta som revisorsassistent med siktet inställt på att bli auktoriserad revisor.

Gillar du dessutom tanken på att arbeta i ett härligt team med mycket glädje och energi? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

För mer info: https://emp.jobylon.com/jobs/89729-rsm-sverige-revisorsassistenter-till-rsm-hosten-2022/