top of page

Dessa jobb erbjuder våra samarbetspartners just nu!

RSM Stockholm

RSM_banner.png
rsm2.png

Nu söker RSM i Stockholm revisorsassistenter med start under hösten 2022!

Tänker du långsiktigt? Vill du vara med och driva och utveckla företaget framåt? Då är du rätt person för oss. Du kommer att arbeta som revisorsassistent med siktet inställt på att bli auktoriserad revisor.

Gillar du dessutom tanken på att arbeta i ett härligt team med mycket glädje och energi? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss!

För mer info: https://emp.jobylon.com/jobs/89729-rsm-sverige-revisorsassistenter-till-rsm-hosten-2022/

Bergslagens Sparbank är ingen vanlig bank. Vi är kundnära och enkla att ha att göra med. Vi är en lokal bank som finns nära våra kunder genom livets alla faser. Att vi har en ägare lokalt och gillar att ge tillbaka till Bergslagen, skapar stolthet hos våra kunder och medarbetare.
Vi söker nu privatrådgivare till vårt kontor i Lindesberg
Bergslagens Sparbank erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas. Du skapar värden inte enbart för våra kunder, dig själv, banken och vår ägare utan här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt.

Som privatrådgivare hos oss jobbar du med kundens hela ekonomi, alltifrån bolån till sparande och försäkringar. Du motiveras av att i kundmöten, som sker såväl digitalt som fysiskt, ta fram en trygg och samlad helhetslösning där du sätter kunden i fokus.

Intresserad? Läs mer här

Bergslagens Sparbank

bottom of page